O nama

Corpo fitnes centar nudi jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika putem individualnog ili grupnog pristupa radu. Orjentisani smo na prevenciju i očuvanje dobrog zdravlja, poboljšanje opšte forme, funkcionalnih sposobnosti i sveukupnog kvaliteta života. Postizanje psihofizičkog balansa se dostiže kroz različite programe vežbanja koje nudimo, uz obavezan nadzor stručnog tima Corpo Centra koji čine edukovani i mladi treneri sa zvanjem profesora sporta i fizičkog vaspitanja, iskusni fizioterapeuti i stručno medicinsko osoblje, koji svojim klijentima nastoje da pruže kompletan doživljaj ugodne i relaksirajuće atmosfere.

Naše prednosti

01

Stručno osoblje koje konstantno vodi brigu o vašem boravku u samom centru i pruža vam uslugu koja je vašem telu potrebna i koju ono zaslužuje, brine o vama, prati vaš progres, podržava i usmerava vas u daljem radu.

02

Različiti programi u kojima može da uživa cela porodica u isto vreme, tako da vreme provedeno sa nama iskoristite na najbolji i najkorisniji način.

03

Novi prostor sa lepim prilazom i zdravim okruženjem u okviru Sportskog centra Olimp koji okuplja veliki broj rekreativaca, sportista i mališana koji svakodnevno uživaju u okviru njega.

04

Veliki broj raspoloživih parking mesta koja ne podležu zonama i vremenskom ograničenju.